Помоћник министра за просвету и технолошки развој Љубиша Антонијевић посетио Дом ученика

Miodrag Mitic/ март 9, 2017/ Вести/ 0komentari

Помоћник министра за просвету и технолошки развој Љубиша Антонијевић и народни посланик у Скупштини Србије из Топлице Дарко Лакетић посетили  су Дом ученика средњих школа у Прокупљу. Након обиласка просторија и спортских терена они су разговарали са радницима и директорицом ове установе Јеленом Вуковић.

– Изузетно сам задовољан условима и радом, као и резултатима које средњошколци постижу у школама и на разним такмичењима. Министарство просвете је до сада, а то ће радити и у наредном периоду, уложило  велика средства за побољшање ученичког и студентског стандарда, изјавио је Антонијевић.

Народни посланик Лакетић указао је на велики значај ове установе из разлога што је она једина у Топличком округу.

– Помоћника министра Антонијевића упознали смо са тренутним активностима и плановима за наредни период. Дом је код  ресорног министарства конкурисао за нове инвестиције које ће бити усмерене за вешерај, библиотеку и доградњу кухињског простора  где недостају просторије за обраду меса, рибе и поврћа, изјавила је директорица Вуковић и додала да васпитачи и запослени у Дому чине велике напоре да корисници имају што боље услове за школске и ваннаставне активности.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*