Драмски приказ освојио друго место на Републичкој Домијади

Miodrag Mitic/ април 22, 2017/ Вести/ 0komentari

Дом ученика средњих школа у Прокупљу остварио је незапамћен успех јер је на 22. Републичкој Домијади у културном програму поетски приказ који су са васпитачем спремили ученици у Дому освојио друго место! У конкуренцији пет региона Србије њихов драмски приказ „ Кад љубав дође“ аутора Сара и Фил Кеј, освојио је ово невероватно место.

Тај приказ урадила је васпитач у Дому Драгана Прибановић Арсић, глуме Ивана Јанковић и Никола Стојковић. Тон је урадио Стефан Миленковић, светло Милош Стефановић, а техничка подршка је Марко Јовановић.

– Пресрећни смо због заиста изузетног пласмана на Републичком такмичењу. Ако се узме у обзир да је било око 500 учесника из читаве Србије, а да смо ми један од четири Дома који су представљали југоисточни регион, пласман је невероватан. Искористила бих прилику да се захвалим свим васпитачима који су месецима уназад радили са децом, свим нашим драгим ученицима који су своје слободно време користили да се припремају за тачке и такмичење, свим сарадницима који су нам помогли да ову причу изнесемо до краја и остваримо овај успех који није забележен у историји Дома- казала је директор Дома ученика средњих школа Јелена Вуковић.

Она је додала да је Дом својим учешћем на овогодишњој Домијади објединио све који су у њему, дао слободу васпитачима и ученицима да изразе своје таленте и остваре идеје и да је потврда таквог става успех који су постигли.

Следи спортски део Домијаде на којем ће учешће узети мушки одбојкашки тим Дома.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*