Дом ученика заблистао на XXIII Регионалној Домијади у Пироту

Miodrag Mitic/ март 27, 2018/ Вести/ 0komentari

Регионални сусрети домова Југоисточне Србије у културно-уметничком стваралаштву одржани су ове године у Пироту 24. марта. Било је то XXIII издање Домијаде.
Квалитетан и континуирани рад у секцијама током целе школске године, са циљем да се кроз такмичење подупре дружење и јавна презентација рада ученика и свих васпитних чинилаца, апострофирају основну педагошку функцију Домијаде.
Током читавог дана ученици су са поносом и задовољством представљали резултате свог талента, спообности и вештина. Такмичарски карактер Домијаде употпунио је целогодишње квалитетно и креативно осмишљено слободно време ученика, који су се примерним понашањем и здравим такмичарским духом изнова показали достојним представницима наше установе.
Испред борбе за што бољи пласман стајали су дружење, забава и уживање у склапању нових познанстава. У таквој атмосфери резултати никад не изостају, те можемо да се похвалимо следећим наградама:
– поетско-сценски приказ – 1. место,
– фолклор – 3. место,
– ликовна уметност (слика) – 1. место,
– примењена уметност (костимографија) – 1. место,
– награда за најбољу женску улогу.
Не сумњамо да ће се и следеће године наши ученици стваралачки такмичити и својим трудом и промоцијом позитивних вредности бити пример својим вршњацима.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*