sort proizvodi

Дом данас

Већ 63 лета у наш дом ,млади долазе и одлазе.Увек се осећа младалачка енергија и динамика испреплетана са знањем,искуством и најбољим намерама  свих васпитних субјеката и колектива у целини.

Као једини дом у Топличком округу,са капацитетом од 140 ученика(комплетне домске услуге) и једним бројем студената са Академије струковних студија Јужне Србије –Одсека за пољопривредно прехрамбене студије (користе само услуге исхране) ,имамо амбициозне планове,циљеве и визију даљег развоја и напредовања-све до достизања места васпитног лидера у Топличком амбијенту и шире.

После дугогодишњих реконструкција и доградњи ,данашње рухо Дома ученика средњих школа у Прокупљу има изглед прелепог  грађевинског  и пејзажног  амбијента који се простире на површини од скоро 2 хектара,вредног пажње и дивљења свакога ко се нађе у нашем граду.

 

ПС.У НАСТАВКУ ТЕКСТА ПО ДОГОВОРУ СА МАЈОМ,БИ ИШАО ТЕКСТ ИЗ КАТЕГОРИЗАЦИЈЕ ДОМА.

 

Ентеријер и екстеријер дома

 

Ојачани искуственим темељима и загледани у амбициозну будућност –наставили смо раст и напредак установе –до данашњих прелепихј и импозантних слика ентеријера и екстеријера дома.

 

ПС.У НАСТАВКУ ТЕКСТА ,ПО ДОГОВОРУ СА МАЈОМ ,БИ ИШЛЕ СЛИКЕ ЕНТЕРИЈЕРА И ЕКСТЕРИЈЕРА НАШЕГ ДОМА КОЈЕ СИГУРНО ПОСЕДУЈЕМО У ИЗОБИЉУ.

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %