Дом ученика поклонио концерт грађанима Прокупља

Miodrag Mitic/ 10 априла, 2019/

Share this Post

Дом ученика поклонио концерт грађанима Прокупља

Miodrag Mitic/ 10 априла, 2019/ Вести/ 0komentari

Поводом обележавања 60 година постојања и рада, корисници Дома ученика средњих школа, у Дому културе, приредили су пригодан културни програм за грађане Прокупља и своје професоре. Млади уметници су песмом, игром, глумом, рецитацијама показали како се воли своја установа.

Сада је привилегија бити корисник Дома, из разлога што се овде примају најбољи ученици. Исто тако, локална самоуправа и сви Прокупчани треба да буду поносни што имају једну овакву установу. Осим доброг владања и изузетних успеха у школама, средњошколци показују своје идеје, раскош, вештине и креативност у ваннаставним активностима. Због тога, на свим такмичењима домова широм Србије освајају вредне награде, ђаци својим наступима у земљи представљају не само Дом, већ и град Прокупље.

Директор Дома, Јелена Вуковић се захвалила запосленима који својим стручним, одговорним и стрпљивим радом доприносе да, након школовања, деци остане у сећању Дом и град.

Лепо је било гледати младе глумце и слушати певаче народних, забавних и изворних песама. Сву раскош народних ношњи и игара показали су чланови фолклорне групе. Мислим да су сви посетиоци уживали у рођенданском поклону који су им приредили млади, насмејани, весели и, својим наступом, озбиљни извођачи богатог културно-забавног програма, изјавила је члан Градског већа за просвету, омладину и спорт Маја Ранђеловић и додала да је програм био на највишем професионалном нивоу.

Дуготрајан аплауз препуне сале најбоља је награда за наступ младих уметника и добрих ђака у својим школама, закључила је она.

Share this Post

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*
*