ДОДАТНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ У ВЕЗИ СА КОНКУРСОМ

Miodrag Mitic/ 30 јуна, 2020/ Вести/ 0komentari

Ученици прве године, који конкуришу за пријем у установе ученичког стандарда у школској 2020/21. години, у обавези су да приложе оверену потврду о упису у средњу школу, без обзира да ли је упис извршен електронски или предајом докумената у школи.

Уколико је школа коју ученик похађа издала електронско сведочанство, потребно је да овери одштампану верзију, да би сведочанство било прихваћено као валидан документ на упису. Домови ученика немају обезбеђен приступ електронским базама које користе школе, нити, у овом тренутку,  постоји могућност електронског уписа у домове.

Конкурс је отворен од 08.07.2020. године. Упис се врши  сваког радног дана од 08 – 15 часова у просторијама Дома ученика. Имајући у виду да је 19. јул 2020. године недеља, и сходно томе нерадни дан, последњи дан када ће се вршити пријем докумената биће понедељак 20. jul.

Фотографисање нових ученика за ученичке картице може се извршити и приликом усељавања ученика у Дом, тако није неопходно лично присуство подношењу документације.

Молимо Вас да пажљиво прочитате текст Конкурса јер се у њему налазе потребне информације о роковима и потребној документацији. Све додатне информације можете добити на број 027/815 00 20.

Наша препорука је да сву потребну документацију за Конкурс шаљете поштом на адресу Дом ученика средњих школа Прокупље, Вука Караџића 10, 18400 Прокупље.

Share this Post

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*
*