sort proizvodi
news

Манифестација "Музеји за 10"

Autor:

Манифестација "Музеји за 10" је и ове године привукла нашу пажњу. У намери да наставимо сарадњу са Народним музејом Топлице, придружили смо се Манифестацији која је под покровитељством Министарства културе и информисања Републике Србије.

Тема нашег перформанса била је ,,моћ заједнице“, и како сам назив каже, представили смо снагу и енергију нашег дома као породице и целине. Дом није место за боравак, већ место где се стварају трајна пријатељства и најлепше успомене. Овај суживот оплемењује ученике, провоцира у њима најузвишеније особине и учи их правим вредностима.

За Националну недељу музеја спремили смо музичко-поетско вече, али не најобичније. Док су наше ученице свирале класичну музику и изводиле етно песме, у паузи су се могли чути стихови домских списатељица. Њихове песме су већ објављиване у неколико зборника, а освајале су и престижне награде на такмичењима и фестивалима у земљи.

Публика је вечерас упознала Сандру Вељковић, Емилију Милошевић, Исидору Вукадиновић, Јовану Јовић, Милену Јанковић и Даницу Бејатовић.

Претражите вести

Јелена Вуковић

Директор дома

email

Дом ученика средњих школа Прокупље

place Вука Караџића 10, 18400 Прокупље, Србија

local_phone 027/815-00-22

email office@domucenikapk.edu.rs

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %