sort proizvodi
Свети Сава        ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ И РОДИТЕЉЕ        Дом ученика угостио ђачки парламент ОШ ,,Никодије Стојановић Татко"        Новогодишња журка за наше ученике        Дом ученика средњих школа Прокупље, жели Вам срећне Новогодишње и Божићне празнике!        Лични печата наших ученика Ђорђа, Јоване и Кристине        Успешна сарадња са Ватрогасном службом града Прокупља се наставља        Педагошко вече у оквиру обележавања Дечије недеље        3.дан обелезажања Дечије недеље        Други дан обележавања Дечије недеље       

Најновије вести

by

Свети Сава

Свети Сава је највећи српски педагог и просветитељ. Говорити о њему значи говорити о традицији српског народа. На Савиндан наша установа се с љубављу и поштовањем присетила симбола исконске народне мудрости. Пригодним програмом одали смо почаст Светоме Сави и темељима које је он саградио. Свечаности су, уз ученике и запослене, присуствовали и већник за просвету Небојша Раденковић, већник за инфраструктуру Миладин Радоичић, члан кабинета градоначелника Игор Стојановић, чланови Управног одбора и родитељи. Овогодишњи колачари Маја Милошевић и Маја Загорчић, заједно су уз оца Немању и будућих колачара Иване Милошевић и Иване Мировић уз Светосавску химну са нашим ученицима пресекли колач.

by

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ И РОДИТЕЉЕ

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ И РОДИТЕЉЕ

by

Дом ученика угостио ђачки парламент ОШ ,,Никодије Стојановић Татко

У духу предстојећих празника, Дом ученика угостио је ђачки парламент ОШ ,,Никодије Стојановић Татко" који је у друштву наше деце имао прилике да се упозна са начином живота у Дому и шта је то што нас издваја и због чега се живот у дому дуго памти. Наши гости, нису дошли празних руку и ми се овом приликом захваљујемо на томе. Радујемо се поновном сусрету и дружењу.

by

Новогодишња журка за наше ученике

Новогодишња журка за наше ученике Да заједно испратимо стару и дочекамо Нову 2023. годину! ​​​​​​​

by

Дом ученика средњих школа Прокупље, жели Вам срећне Новогодишње и Божићне празнике!

„Знаш зашто људи славе Нову годину у ствари? Због нежности, због љубави, да би породица била на окупу, да се подсетимо да тако треба преко целе године, не само за Нову годину." Новогодишњи дар драмске секције Дома ученика свима који цене праве вредности била је представа „Свега има тамо где има љубави“ по тексту Србијанке Станковић „Спасавање Нове године или Деда Мраз ипак постоји". Вече је употпунио и учинио едукативнијим песник Љубиша Милошевић, који је са публиком поделио своје стихове посвећене дивном дечјем свету. Дом ученика средњих школа Прокупље, жели Вам срећне Новогодишње и Божићне празнике!

Јелена Вуковић

Директор дома

email

Дом ученика средњих школа Прокупље

place Вука Караџића 10, 18400 Прокупље, Србија

local_phone 027/815-00-22

email office@domucenikapk.edu.rs

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %