sort proizvodi

РЕЧ ДИРЕКТОРА

У години када славимо 64.рођендан имам обавезу као директор у Дому ученика средњих школа у Прокупљу да остварим висок васпитно-образовни квалитет наше установе, да помогнем васпитачима, стручним сарадницима, осталим запосленима у Дому ученика да заједничким снагама направимо модеран Дом у којем ће услови за живот и рад наших корисника бити бољи.

Жеља ми је да Дом као наша заједничка кућа и улога васпитача, буду мотиватор, инструктор, тренер где чувају и негују радну атмосферу, укључе децу у васпитне активности где ћемо заједно низати резултате по којима смо познати.

Сваки дан проведен у Дому ми даје нову покретачку енергију и креативност у раду. Наш Дом је пре свега окренут ђацима, нашим корисницима, њиховим потребама и омогућује им да се пријатно и лепо осећају овде као код куће, да раде, стварају, напредују како у школи тако и у Дому и стасају у праве људе спремни да се суоче са најкомплекснијим радним задацима.

Успех нашег Дома био би неизоставан без радног и професионалног васпитног кадра који се континуирано усавршава за рад са децом и редовно се професионално унапређује, вредно и амбициозно улазе у сваки изазов који им се нађе на путу и увек изнедре неке нове успехе.

Већ дужи низ година у нашем Дому се даје велики значај и поклања велика пажња стручном усавршавању комплетног кадра Дома на бројним семинарима, стручним                     предавањима, трибинама и обукама.                      .

Квалитетан живот у Дому употпуњује и веома висок ниво опремљености наше установе, смештајни део, ресторан, пекара, теретана...

Наша деца имају високе стандарде смештаја кроз спаваоне, тв сале, учионице, интернет оптику, ресторан, пекару, спортске терене, домски парк.

Иста звезда водиља води све нас који смо део овог Дома. Наш циљ је исти. Желимо да сваки наш корисник из нашег Дома изађе, пре свега као добар човек, васпитан и образован. Успех свих наших корисника је и наш успех. Тако да, мисија нам је да свака нова генерација наших корисника буде успешнија од претходне генерације и да нам се кроз коју годину врате као успешни грађани, родитељи, једном речју остварени људи.

 

Директор Дома ученика

Јелена Вуковић


close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %