sort proizvodi

Смештај

Смештајни капацитети Дом ученика средњих школа у Прокупљу располаже смештајним капацитетом од 140 лежајева. Купатила су заједничка. У склопу Дома налази се и богато опремљена библиотека која поседује све лектире потребне  ученицима, као и ширу литературу и одговарајуће енциклопедије и речнике, које ученици могу користити у припреми за наставу. Ученицима су на располагању и ТВ сала, рачунарски клуб са десет компјутера и сталним приступом интернету, као и теретана за потребе рекреације.

 

Исхрана

У дому се поклања пуна пажња квалитету исхране  ученика. Јеловник је усклађен са нормативима исхране ученика у установама ученичког и студентског стандарда. Свакодневно се контролишу храна и намирнице које се користе у исхрани ученика, као и санитарно – хигијенско стање у кухињи. У склопу Дома налазе се и савремено опремљене кухиња и трпезарија, које испуњавају HCCP и SRPS ISO 9001:2008 стандарде.

Хостел

Поред основне делатности – пружања услуга смештаја и исхране редовним ученицима средњих школа, Дом ученика средњих школа у Прокупљу се, у периоду распуста када нема редовних станара (ученика), односно  у летњој и зимској туристичкој сезони, бави и туристичко-угоститељском делатношћу, тј.  омогућава смештај и исхрану трећим лицима: учесницима екскурзија, симпозијума, конгреса, спортистима на припремама, туристима у транзиту кроз Општину Прокупље.

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %