sort proizvodi

ПОДРШКА УЧЕНИЦИМА

by

Покажи шта знаш

Ковид-19 вас је поново послао на онлајн наставу. Могли бисмо сад да оплакујемо време проведено код куће, без цимера и домских активности, без дружења на одморима и напада смеха на часовима, али то не би имало смисла. Хајде да урадимо нешто другачије, нешто што ће свима пријати и што ће учинити да вам време код куће брже прође. Организујте квалитетно слободно време!

by

,ДОМЦИ,БУДИТЕ ДЕО ГРУПЕ: ЉУБАЗНИХ,ВАСПИТАНИХ,ХУМАНИХ,ОДГОВОРНИХ, ПРИЈАТНИХ ЉУДИ

Стара година корача уморним корацима. И сви ми ,људи,смо се од ње уморили.Нека је ,нека оде. Нова се већ шепури,прикрада и нуди могућност да буде боља,здравија,насмејанија ,напреднија.. У целом том шаренилу и сјају дочека Нове године,ваш педагог вам нуди да и ове следеће године ,сви заједно,будемо део групе ,,ЉУБАЗНИХ, ВАСПИТАНИХ,ХУМАНИХ,ОДГОВОРНИХ,ПРИЈАТНИХ ЉУДИ“. То ћемо остати ако се и даље понашамо на сличан начин као до сада , а обогаћен неким новим педагошким украсима.

by

Искушења и ризици дигиталне ере (игра spotted)

 Друштвене мреже су омогућиле масовне комуникације међу људима, нарочито међу младима, истовремено омогућивши и велики уплив у приватност. Управо ту се крију и различити ризици по безбедност – а млади су најрањивији.

by

Документарни филм о Београду из 1922.год

Драги моји ученици , уз причу о самопоуздању, данас Вам, као могућих  десет минута разбибриге али и нових сазнања , нудим и документарни филм о Београду из 1922.год.

Јелена Вуковић

Директор дома

email

Дом ученика средњих школа Прокупље

place Вука Караџића 10, 18400 Прокупље, Србија

local_phone 027/815-00-22

email office@domucenikapk.edu.rs

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %