sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Светски дан заштите животиња

Поводом обележавања 4. октобра Светског дана заштите животиња у дом је организована изложба под називом „Мој љубимац". Учешће су узели ученици и радници наше установе. Данас, као и сваки други дан је битно да подижемо свест, указујемо на проблеме и ширимо љубав ка нашим љубимцима и свим осталим било домаћим или дивљивим животињама које са нама деле живот на овој планети. Зато помази, воли, нахрани, помози, удоми!

by

Први дан дечије недеље

Први дан дечије недеље обележили смо промоцијом свих домских секција. Наши старији ученици потрудили су се да прикажу сваку од секција у правом светлуи позову све наше млађе кориснике да се прикључе у истим. Очекујемо нове чланове и радујемо се дружењу.

by

Времена у којима живимо својим изазовима стално стављају на испит наше вредности и уверења

Времена у којима живимо својим изазовима стално стављају на испит наше вредности и уверења. Проверавајући колико су наши домци осетљиви на потребе других људи, одлучили смо да их укључимо у акцију коју је покренула епархија нишка на челу са њеним епископом г. Арсенијем, а која је подразумевала донирање хране и средства за хигијену намењених материјало угроженим особама. Прикупљеним новцем купљене су поменуте потрепштине и достављене цркви Св. Прокопија у Прокупљу на даљу дистрибуцију. Захваљујемо свима који су учествовали у овој хуманитарној акцији и који су схватили да њихово мало некоме значи много.

by

Програм обележавање Дечије недеље

Програм обележавање Дечије недеље под слоганом: "Шта детету треба да расте неба?!", у организацији Домског парламента. Понедељак, 03.10.2022. • тема: Наша ствар - наш вајб (промоција секција, ресторан 20:00) Уторак, 04.10.2020. • тема: Три тона истог говора (радио емисија на дијалекту, домски разглас 10:00) Среда, 05.10.2022. • тема: По трагу (оријентационо мождано разгибавање, домски амбијент, 20:00) • изложбу фотографија кућних љубимаца • спортска надметања Четвртак, 06.10.2022. • тема: Римска колица (игре без граница, домски спортски терени, 10:00) • вече домског педагога и приправника (социјалне игре: "Мој тајни пријатељ" и "Упознајем друга/другарицу", радионица "Моја очекивања" намењене искључиво ученицима I разреда, 20:00) Петак, 07.10.2022. • тема: Мој идентитет (присуство централној церемонији 110 година мобилизације Гвозденог пука)

by

Председник Домског парламента

На основу свих пребројаних гласова и са освојеном већином истих, за председника Домског парламента изабран је Александар Јашаревић, ученик Медицинске школе. Честитамо Александру и желимо да са лакоћом води вашу пробрану дружину. Честитамо и осталим парламентарцима на успешно вођеном избору, на озбиљном и одговорном приступању свим задацима.

by

Састанак директора, васпитача и педагога са свим нашим ученицима

У Дому је синоћ одржан састанак директора, васпитача и педагога са свим нашим ученицима. На састанку се разговарало о свим актуелним дешавањима и темама, правима и обавезама сваког ученика и о поштовању кућног реда. На крају састанка остало је слободног простора за сва питања ученика. Само заједничким радом и трудом постижемо велике циљеве.

Претражите вести

Јелена Вуковић

Директор дома

email

Дом ученика средњих школа Прокупље

place Вука Караџића 10, 18400 Прокупље, Србија

local_phone 027/815-00-22

email office@domucenikapk.edu.rs

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %